Inlijsten

Keuze van de juiste lijst

Kunst moet eigenlijk voor de volgende generaties bewaard worden. Een goedkope inlijsting kan echter een kunstwerk beschadigen. Als professionele lijstenmaker adviseer ik u hoe u uw kunstwerk voor invloeden van buitenaf kunst beschermen en een perfecte inlijsting optimaal tot zijn recht kunt laten komen. zo kan zelfs een eenvoudige druk een kunstwerk worden. Het inlijsten gebeurt in de winkel (klik hier om voorbeelden te zien) aan de Kempenaerstraat zodat u direct bij de aanschaf van een kunstwerk kunt bespreken met welke lijst u deze wilt sieren.

Inlijsten voor het mauritshuis

Harvey Korsman werkt sinds kort voor het Mauritshuis in Den Haag. In de museumwinkel worden reproducties van de twee beroemde schilderijen van Vermeer verkocht op canvas met een fraaie lijst eromheen. Bijzonder en een eer’’, noemt Harvey Korsman dit project.

Inlijsten bedrijfsleven

Wij hebben pakket-aanbiedingen voor bedijven.
Zo kunt u bijvoorbeeld om uw bedrijfsruimte te sieren een aantal kunstwerken tegelijk aankopen op de webshop of in de galerie. U krijgt dan een kwantumkorting op uw kunstwerken en inlijstwerk.

Heeft u vragen?
Neem gerust contact met mij op